Wijnen Meat sinds 1978

Al sinds de start in 1978 verwerkt Wijnen Meat varkensvlees en sinds 2005 hebben we ons gespecialiseerd in de verwerking van het middenstuk van het varken. Al ruim 40 jaar staan we met Wijnen Meat voor vleesproducten van hoge kwaliteit.

De beste prijs. Geen wonder dat we in de loop der jaren plezierige en langdurige relaties hebben opgebouwd met onze afnemers.

600 ton varkensvlees per week
Vanuit het moderne bedrijfspand in Oss verwerkt Wijnen Meat zo’n 600 ton varkensvlees per week. Het bedrijf biedt werkgelegenheid aan meer dan 110 medewerkers in Nederland en is daarmee één van de grotere particuliere werkgevers in de branche.

Certificeringen

Uiteraard is Wijnen Meat een erkend EG-bedrijf (NL 189) en al sinds 1995 HACCP-erkend (Hazard Analysis Critical Control Points). Dit tweede keurmerk is dé kwaliteitsnorm voor de Nederlandse voedselverwerkende industrie. Het belangrijke BRC (British Retail Consortium) keurmerk heeft Wijnen Meat sinds 2013. Met dit keurmerk voldoen we aan de eisen van de grote Engelse supermarktketens. De eisen aan voedselveiligheid van dit keurmerk zijn steeds vaker maatgevend voor toonaangevende retailers uit andere landen.